Prenovljene Vizitke.tv

Spoštovani obiskovalci nekoliko smo prenovili in izpopolnili storitev za izdelavo tiskanih vizitk na portalu Vizitke.tv. Dodali smo nekaj novih možnosti kot so povpraševanje po motivu in vodiča kateri vam svetuje pri izdelavi vizitke.
 

Vzorci vizitk Darilo Želja po motivu
 
On-line izdelava štampiljk Odtis.net
 
 
Oblikuj si svoje vizitke zdaj!
  Kaj so Vizitke.tv  
  Plačila in dostava  
  Navodila za izdelavo  
  Tehnična podpora  
   
  Darilo ob naročilu  
  Vzorci motivov  
  Ne najdem željenega motiva  
  Kontakt  
  Prijava uporabnika  
 
Kje ste zasledili oglas za našo storitev Vizitke.tv.
  Google
  Najdi.si
  Facebook
  Tiskani oglas
  Priporočilo znanca
  Ostalo
 
 
Prijava uporabnika

Spoštovani, obiskovalci za prijavo v sistem Podoba Vizitke.tv kot registirani uporabnik boste deležni mnogo ugodnosti in možnosti. Z prijavo vam omogočamo dodajanje lastnih motivov iz vašega računalnika, nadzor na sledenjem vašega naročila, ponovno naročanje že naročene, nepotrebno vpisovanje podatkov pri naročilu in izdelane vizitke in prisotnost pri nagradnih igrah ali ugodnostih.

Za prijavo v sistem Vizitke.tv On-line Tiskarna obiščite aplikacijo za on-line izdelavo vizitk in izberite ikono v zgornjem meniju "Postani uporabnik". Izpolnite obrazec za prijavo z točnimi podatki in izberite ikono "Nadaljuj". Po oddani vlogi za registracijo uporabnika boste prejeli e-pošto z avtorizacijo za prijavo novega uporabnika. Po uspešni avtorizaciji se lahko prijavite na aplikaciji z dodeljenim uporabniškim geslom katerega ste prejeli po E-pošti. Za prijavo je tudi možnost da neopravite registracijskega postopka kot je opisano zgoraj po prvem naročilu vam vam sistem avtomatsko dodeli uporabniško ime in geslo da lahko sledite svojemu naročilu skozi Sledenje naročila.

Obišči aplikacijo za on-line izdelavo vizitk!

 

 
 
Kontakt | Vzorci motivov vizik | Povpraševanje po manjkajočem motivu | Okolje za uporabnike / Sledenje | Tehnična pomoč | Deli z ostalimi

PODOBA - Matija Kvesić s.p., Celjska cesta 7, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Tel.: 03 819 10 60, 03 819 10 62, Fax: 03 819 10 61